Home / Accident attorney / New York City Council Proposes New Bill to Combat Accidents Caused by Tow and Mixing Trucks

New York City Council Proposes New Bill to Combat Accidents Caused by Tow and Mixing Trucks

Jokainen, joka on ollut mukana moottoriajoneuvo-onnettomuudessa jossa on hinausauto tai sementtisekoitin, tietää, kuinka vaarallisia nämä kuorma-onnettomuudet voivat olla. Queens Chronicle äskettäin käyttöön otetun lainsäädännön tarkoituksena on vähentää hinausriskin riskiä. kuorma-onnettomuudet ja muut näiden suurempien kuorma-autojen aiheuttamat kaatumiset. Lainsäädäntö on osa pari uutta laskua, jotka Queensin valtuuskunta esittää ajoradan turvallisuuden parantamiseksi. Hinaus- ja sekoituskuorma-autojen onnettomuuksien torjunta estäisi lian ja soran kulkeutumisen teille, ja se muuttaisi myös sitä, miten muut autoilijat ja jalankulkijat voisivat ilmoittaa ylikuormitettavista hinausautoista ja sementtisekoittimista

Sarja laskuja nimeltä Int. 1354 tekisi seuraavat toimenpiteet estääkseen hinausautojen onnettomuudet:

”Vaatii sementtimikserien asentamista tiettyihin vuotojenestolaitteisiin, jotta vältetään materiaalien putoaminen ajoradoille”; Luo 311 Toiminto sovelluksessa, verkkosivustossa ja puhelinpalvelussa, jotta ihmiset voivat ilmoittaa laittomista hinaustapauksista videotodisteilla, jotka lähetetään NYPD: lle ratkaisemista varten; ja Ilmoitetaan hinausautojen nopeuttaminen onnettomuuspaikalle

”Kaupungin ympäri ajettaessa on yleistä, että löytyy sementti- tai sora- ja hiekkakiviä. jotka voivat olla vaarallisia niin kuljettajille, pyöräilijöille kuin jalankulkijoillekin ”, kertoo neuvonantaja Bob Holden. ”Ennen kuin nämä kalliot aiheuttavat enemmän onnettomuuksia, vaurioita renkaille, lokasuille tai muille auton tai polkupyörän osille tai matka- ja laskutapahtumiin, jotka vaativat vuotaviin pusseihin kaikissa kuorma-autoissa, on yksinkertainen ja helppo ratkaisu.”

Vaarallisiin olosuhteisiin ja kuorma-auton onnettomuuksiin johtavien tienroskien lisäksi lainsäädännöllä pyritään myös hinausauton kuljettajiin, jotka kiertävät kaatumisia. Kuten Holden selitti, vaikka monet hinausauton kuljettajat ajattelevat vain saapuvan onnettomuuspaikkaan mahdollisimman nopeasti, ylinopeus voi olla erittäin huolimaton ja aiheuttaa vakavia ja tappavia loukkaantumisia.

Tietoja vetokoukkuonnettomuuksista

Miten useimmat hinausautojen onnettomuudet tapahtuvat ja kuka on vastuussa? Yhdysvaltojen työministeriö ja Työterveys- ja työturvallisuusvirasto (OSHA) tarjoavat tilastoja trukin törmäyksistä. Lisätietoja näistä vihjeitä kuorma-auton onnettomuuksien välttämiseksi voi auttaa sinua pysymään tietoisina tiellä ja estämään vakavia kaatumisia. Viimeisimmät hinausautotapaturmat karakterisoitiin seuraavasti:

Vastaanottavan moottoriajoneuvon hinausauton kuljettaja Maastoautojen ja koulubussien törmäyksessä kuollut hinausauton kuljettaja Hinausvaunun aikana iskeytynyt henkilö Vetokoukun kaappaama työntekijä Työntekijä, jonka murskaama ajoneuvo putoaa hinausautosta Ajoneuvon kuljettajan vetämä hinausauto; Vetokoukun työntämä päällikkö Työntekijä loukkaantui pudotuksen jälkeen. ja Työntekijä, joka on pyydetty vetokoukun rungon ja kotelon väliin.

Jos sinä tai rakkaasi on loukkaantunut onnettomuudessa, saatat joutua henkilövahinkoon ja puhua moottoriajoneuvojen onnettomuusvaltuutettu

About admin

Check Also

Preparing Your Teenager to Drive – Our Top Teen Driving Tips

Make sure your teen is ready for the wheel by avoiding the disruption If your …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *