Home / Accident attorney / Compensation for Victims of Crime: A Guide

Compensation for Victims of Crime: A Guide

Jos olet joutunut väkivaltarikoksen uhriksi ja kärsinyt fyysisestä ja / tai psyykkisestä vahingosta, saatat olla oikeutettu vaatimaan korvausta. Rikosvahinkojen korvausviranomainen (CICA) on hallituksen elin, joka korvaa väkivaltarikosten uhreille. Tämä järjestelmä otettiin käyttöön vuonna 1964.

CICA-palkinnot ovat tariffipohjaisia ​​ja ovat yleensä pienempiä kuin siviilipalkkio (ts. Vahingot, jotka on peritty suorittamalla siviilioikeudellinen vaatimus henkilövahinkoa vastaan). Tariffijärjestelmässä määrätään kiinteistä korvauksista, jotka perustuvat vahingon luonteeseen ja vakavuuteen. Tulonmenetystä ei yleensä makseta, ellei uhri ole ollut poissa työstä 28 viikon ajan.

On mahdollista nostaa kanne ja tehdä hakemus CICA: lle samanaikaisesti, mutta jos siviilioikeudellinen korvaus on saatu, CICA: n palkinto on maksettava takaisin. Yleensä ei ole syytä nostaa vahingonkorvausta aiheuttaneelle henkilölle siviilioikeudellista vaatimusta, koska ne ovat todennäköisesti vakuuttamattomia tai niillä ei ole merkittäviä henkilökohtaisia ​​omaisuuseriä, jotka voivat maksaa korvauksen.

Jos harkitset CICA-sovelluksen tekemistä, sinun pitäisi olla tietoinen seuraavista:

Aikarajat:

Yleissääntönä on, että hakijan pitäisi tehdä rikollisen vahingonkorvausvaatimukset CICA: lle heti, kun se on kohtuudella mahdollista sen jälkeen, kun hakemus on syntynyt, ja joka tapauksessa kahden vuoden kuluessa tapahtuman päivämäärästä. Älä odota, kunnes minkä tahansa tuomioistuimen kuulemisen lopputulos, vaikka hyökkääjääsi ei tuomittu, saatat silti saada korvausta. CICA-kelpoisuustesti poikkeaa tuomioistuimen tuomion vahvistamisesta. Korvausta maksetaan ”rikoksettomille uhreille” ei siksi, että hyökkääjä on tuomittu rikoksesta.

Oikeus:

Henkilö voi saada CICA-vaatimuksen, jos:

He ovat brittiläisiä tai läheisiä sukulaisia
He ovat eurooppalaisia
He ovat väkivaltarikoksen uhreja
He ovat ilmoittaneet rikoksesta poliisille ja tehneet täysin yhteistyötä kaikissa tiedusteluissa

Vammat

Sinun on tarkistettava, että loukkaantumistasi kuuluu CICA-järjestelmän piiriin. CICA: n tekemä vaatimus kestää kauan, usein yli vuoden. Ei ole mitään järkeä soveltaa, jos CICA ei maksa korvausta kärsimänne vahingosta.

Henkilövahingon korvaamiseksi on kynnysarvo £ 1000, joten palkinto tehdään vain, jos vahingon arvo on yli 1000 puntaa. Esimerkiksi, kun nenän sijoittumaton murtuma vastaisi kynnystä, yksinkertaiset mustelmat musteen, jolla on epämukavuutta muutaman päivän ajan ja ilman lääketieteellistä väliintuloa, laskisivat kynnysarvon alapuolelle, eikä korvausta makseta.

Järjestelmässä ei käsitellä ahdistusta, ellei sitä ole kliinisesti diagnosoinut psykiatri tai konsulttipsykologi. Voimme neuvoa sinua siitä, kattaisivatko henkilövahingot.

Palkitsemisen tai vähentämisen perusteet

Käyttämättömät tuomioet: CICA voi vähentää tai pidättää maksun, jos sinulla on käyttämättömiä rikosoikeudellisia tuomioita, vaikka ne eivät olisikaan yhteydessä hakemukseenne (niin epäoikeudenmukainen kuin ne saattavat vaikuttaa).
Toiminta: CICA harkitsee hakijan käyttäytymistä ennen tapahtumaa, sen aikana ja sen jälkeen harkitsemaan, onko se osallistunut tapahtumaan.
Yhteistyö: Palkintoa voidaan vähentää myös, jos et tee yhteistyötä CICA: n kanssa ja auta heitä kohtuullisesti hakemuksen aikana, esimerkiksi vastaamalla tietopyyntöihin ja ilmoittamalla heille, jos olet vaihtanut osoitetta.
Poliisin ilmoittamatta jättäminen: CICA pidättää palkinnon, jos hakija ei ilmoita tapahtumasta poliisille. Hakijan itsensä ei tarvitse ilmoittaa poliisille, joku muu voi tehdä sen heidän puolestaan.

Jos tarvitset lisää neuvoja ja apua CICA-väitteistä, meillä on joukko asiantuntijoita, jotka ovat kokeneita auttamaan ihmisiä tekemään hakemuksensa. Ymmärrämme, kuinka vaikeaa on, että rikoksen uhri voi puhua kokemuksestaan, ja tarjoamme luottamuksellista ja arkaluonteista apua vaatimuksenne yhteydessä.

Voimme neuvoa siitä, onko järjestelmässä vaatimus. Asiantuntija-asianajajamme täyttävät sähköisen hakemuslomakkeen puolestasi ja sen jälkeen CICA ottaa yhteyttä poliisiin ja lääkäriin ennen kuin teet palkinnon.

Jos luulet, että sinä tai joku, jolle tiedät, voi olla CICA-väite, ota meihin yhteyttä osoitteessa 0114 218 4000 tai sähköpostitse info@tayloremmet.co.uk

 Julie Moore "class =" avatar avatar-240 wp-user-avatar wp-user-avatar-240 alignnone photo "/>


 
<br />
<h2 class= Julkaisija Julie Moore

Julie on Taylor & Emmet LLP: n riita-asioiden johtaja. Hän avustaa monissa eri tapauksissa, jotka aiheuttavat työtapaturmia ja RTA: ta.

Julie aloitti työskentelyn Taylor & Emmetissä vuonna 2009, ennen kuin hän tuli toimistoon Liettuan lakiasiaintoimistossa, joka on valmistunut myös kaupungista.

Lisätietoja tästä aiheesta saat sähköpostitse julie.moore@tayloremmet.co.uk tai soita hänelle numeroon 0114 218 4161.

About admin

Check Also

Beware of the Dog – Horse – Cow, or any animal!

Henkilövahingot Väitteet johtuvat usein eläinten aiheuttamista loukkaantumisista, kun voidaan osoittaa, että olennon omistaja tai pitäjä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *