Home / Accident attorney / Car Accidents and Collisions in NJ: Year End Review for 2018

Car Accidents and Collisions in NJ: Year End Review for 2018

Tekijä Francis M. Smith

Uuden vuoden alku on luonnollinen aika tarkastella aiempia suuntauksia ja pohtia tapoja parantaa niitä eteenpäin. henkilövahingon asianajajana jolla on laaja kokemus autoteollisuuden onnettomuuksien käsittelystä, pyrin kääntämään tämän heijastavan impulssin törmäyssuuntauksiin, ja toivon voivani saada paremman käsityksen asiakkailleni vaikuttavien onnettomuuksien syistä. New Jerseyn liikenneministeriö laatii tilastolliset tiedot törmäysasteista koko valtion alueella jaoteltuna maakunnittain. Ei ole mikään yllätys, että voimakkaammin asutut ja kaupunkialueet näkevät enemmän auto-onnettomuuksia kuin vähemmän väestönsä naapureilla, mutta huomattava on se, miten jotkut maakunnat näkevät suuria vaihteluja törmäysten lukumäärässä vuosittain, kun taas muilla alueilla esiintyy melko yhdenmukainen kaatuu. Ymmärtäminen, mikä aiheuttaa muutoksia ja miksi ne vaikuttavat joihinkin maakuntiin voimakkaammin kuin muut, voivat auttaa paljastamaan tapoja pitää kaikki New Jersey -käyttäjät turvallisemmin.

 auto-onnettomuudet-ja-törmäykset-in-nj "src =" https://www.franksmithlaw.com/hs-fs/hubfs/car%20crash.jpg?width=300&name=car%20crash.jpg " /> New Jerseyn liikenneministeriö kerää vuosittain tiedot kunkin maakunnan onnettomuuksien määrästä ja tekee nämä tiedot saataville verkkosivuillaan, menemällä takaisin vuoteen 2001. Tarkasteltaessa muutamia yksittäisiä maakuntia on helppo nähdä, miten eri alueilla on paljon vaihtelevia kokemuksia - ei pelkästään onnettomuuksien lukumäärän kanssa, vaan siitä, miten nämä luvut muuttuvat vuosi vuodelta. Esimerkiksi vain odottaa, että Essexin lääni, joka on kolmanneksi eniten asuttu maakunta osavaltiossa ja osassa New Yorkia metron alueella, lähes kymmenen kertaa enemmän auto-onnettomuuksia vuonna 2017, kun kukin vähemmän tiheästi asutuista Sussexin ja Warrenin maakunnista, mikä on ehkä vähemmän ennakoitavissa, on se, että kahden viimeksi mainitun maakunnan vuosittaiset onnettomuudet ovat pysyneet suhteellisen tasaisina vuodesta 2001 , kun taas sama ajanjakso näki valtavan vaihtelun a onnettomuuksia Essexin läänissä. Siellä viisivuotiskausi vuosina 2002-2007 onnettomuuksien luvuissa laski 11 000 pisteen, ja sen jälkeen seuraavana vuonna seurasi 5 000 ylimääräistä kaatua. Nämä alueet eivät ole kaukana toisistaan, maantieteellisesti, että Essexin maakunnan vaihteleva vuotuinen onnettomuusaste ja Sussexin maakunnan suhteellisen tasainen onnettomuusaste johtuvat erilaisista säämalleista. Mikä tekee tiheämmistä kaupunkialueista, kuten Essexistä, herkempiä tekijöille, jotka muuttavat onnettomuuksien määrää - tekijät, jotka eivät näytä vaikuttavan harvemmin asuttuihin Sussexin ja Warrenin maakunniin?


<p> Yksi mahdollisuus on täytäntöönpanotoimien muuttaminen. Koska <a href= häiritsevä ajo tietoisuus on lisääntynyt viime vuosina, varsinkin kun se koskee matkapuhelimen käyttöä ja tekstiviestejä ajon aikana, ensimmäiset pyrkimykset tämän vaarallisen käyttäytymisen hillitsemiseksi testataan usein tiheästi asutuissa kaupunkikeskuksissa, joissa tapaturmat tapahtuvat korkeammilla hinnoilla. Täytäntöönpano- tai tietoisuuden lisäämisessä tapahtuvat muutokset tuntuisivat näin ollen todennäköisesti näiltä aloilta eniten ja kaikkein voimakkaimmin hyvien tai huonojen tilanteiden vuoksi

On tietysti joitakin yhteisiä suuntauksia, joilla on enemmän tai vähemmän totta koko valtiossa. Kaiken kaikkiaan viimeisten viiden vuoden trendi on ollut liikenneonnettomuuksien määrän lisääntyminen; vain neljä New Jerseyn 21 maakunnasta näki vuonna 2017 vähemmän kaatumisia kuin vuonna 2013. Vaikka autovalmistajat ovat viime vuosina ottaneet käyttöön lukuisia kuljettajan apua ja turvallisuusominaisuuksia, ajoneuvojen häiriötekijöitä myös sisäänrakennetuista kojelaudan näytöistä tai älypuhelimen sovelluksista, on kasvanut. Vain harvat osuudet valtiosta ovat paenneet kuljettajan häiriötilanteen kasvun seurauksia, vaikka jotkin alueet ovat tunteneet sen  NJ: n autovakuutusten ostajien opas "src =" https://www.franksmithlaw.com/hs-fs /hub/204663/file-399105957-gif/images/Buyers-Guide.gif enemmän kuin toiset.

Päivän päätteeksi tällaiset tilastotiedot ovat välttämättömiä, jotta päätöksentekijät voivat tutkia ja ymmärtää, mutta tärkeimmät tosiasiat, joita te ajattelette autoilijana poistaaksesi tästä keskustelusta, ovat, että autojen törmäykset koko valtiossa ovat joidenkin alueiden (varsinkin voimakkaammin asuttujen kaupunkikeskusten) kohdalla on haavoittuvampia tekijöitä, jotka vaikuttavat onnettomuuksien tasoon paremmin tai huonommin kuin lähiö- ja maaseudun naapurit. Toivottavasti et koskaan saa tilaisuutta soveltaa näitä tietoja omaan elämäänne; osallistuminen moottoriajoneuvo-onnettomuuteen on pelottava ja joskus elämää muuttava tapahtuma. Jos et koskaan löydä itsesi onnettomuudessa, erityisesti sellaisessa, jossa toinen kuljettaja oli syyllistynyt, on muutamia tärkeitä asioita, joita kannattaa pitää mielessä, miten edetä. Yksi parhaista asioista, joita voit tehdä itsellesi vakavan auto-onnettomuuden jälkeisenä aikana, on yhteydessä kokeneeseen autojen vammoja käsittelevään asianajajaan, joka voi ohjata sinua henkilökohtaisesti mahdollisten ongelmien varalta, jos osoitat, että sinä tai matkustajasi ajoneuvo oli vakavasti loukkaantunut. Kaikki moottoriajoneuvo-onnettomuusvammat eivät ole itsestään selvät, ja on parempi suojella itseäsi kuin katua.

Jos sinä tai rakkaasi on loukkaantunut vakavassa onnettomuudessa, ota yhteyttä ota yhteyttä tai soita minulle 908-233-5800 ilmaista kuulemista varten.

 Hanki ilmainen autovakuutuksen ostajan opas

 auto-onnettomuudet ja törmäykset-in-nj "src =" https://www.franksmithlaw.com/hs-fs/hub/204663/file-1079705135-png /images/map.png

About admin

Check Also

Beware of the Dog – Horse – Cow, or any animal!

Henkilövahingot Väitteet johtuvat usein eläinten aiheuttamista loukkaantumisista, kun voidaan osoittaa, että olennon omistaja tai pitäjä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *