Home / Accident attorney / New Guidelines for Pediatric Mild Traumatic Brain Injury Treatment

New Guidelines for Pediatric Mild Traumatic Brain Injury Treatment


CDC tekee uudet suositukset törmäysten havaitsemiseksi ja hoitamiseksi lapsilla

viimeisimmän artikkelin julkaisussa Science Daily USA: n tautien valvontakeskukset (CDC) ovat kehittäneet uusia näyttöön perustuvia ohjeita lievien traumaattisten aivovaurioiden havaitsemiseksi ja hoitamiseksi (TBI) lapsilla. Useimmat lapset, joilla on traumaattinen aivovamma ovat kärsineet aivotärähdyksen, ja on tärkeää, että ensiapuhoidon lääkärit, pediatrit ja muut terveydenhuollon tarjoajat tuntevat parhaiten

Vuosien 2005 ja 2009 välisenä aikana Yhdysvaltojen hätäosastot saivat noin kolme miljoonaa lastenlasta ] Tbis . Useimmissa tapauksissa aivotärähdys lapsilla, hätätilojen lääkärit ovat tyypillisesti ensimmäisiä, jotka antavat diagnoosia ja hoitavat TBI-oireita. CDC: n uudet ohjeet on suunniteltu tehostamaan koko lievän TBI-hoidon ja lasten aivotärähdyksen hoidon prosessia, mukaan lukien ”diagnoosi, ennuste, hoito ja hoito monissa kliinisissä tiloissa.” Rationalisoimalla pitkä prosessi, jolla varmistetaan, että lapsi saa asianmukaisen diagnoosin ja hoidon kaikentyyppisille traumaattisille aivovammoille, CDC pyrkii myös varmistamaan, että vanhemmilla tai muilla hoitajilla on kaikki tiedot, joita he tarvitsevat, jotta lapsen lievä TBI paranisi

[19459003 Tutkimuksen keskeiset suositukset lievien traumaattisten aivovamman oireiden hoitamiseksi ovat:

Ei enää kuvantamista, ellei lääkäri epäile vakavampaa traumaattista aivovaurion tyyppiä ] Riskitekijöiden seulonta, jotka hidastaisivat TBI-oireiden elpymistä Ei-opioidianalgeettien määrääminen selkeällä neuvonnalla liiallisia riskejä varten Perheenjäsenten kouluttaminen merkittävämmän TBI: n varoitusmerkkeistä ja todennäköisestä palautumisprosessista;

Lievien traumaattisten aivovaurioiden merkkejä ja oireita lapsissa

Useimmat lievät TBI: t ovat aivotärähdyksiä. Mayo Clinic määrittelee aivotärähdyksen ”traumaattisena aivovauriona, joka vaikuttaa aivojen toimintaan” ja joka on ”yleensä aiheuttanut isku pään päälle. ”Joissakin tapauksissa” voimakkaasti pään ja ylävartalon ravistaminen voi myös aiheuttaa aivotärähdyksiä. ”Vaikka pään vamman vaikutukset lapsilla ovat useimmiten tilapäisiä, monet potilaat kärsivät pitkäaikaisvaikutuksista. Aivotärähdyksen merkit ja oireet voivat olla aivan erilaisia ​​riippuen siitä, onko vammautunut lapsi tai aikuinen.

Mayo Clinicin mukaan seuraavat oireet ovat: lapsilla:

Väsymättä helposti Listlessness Ei pystynyt kävelemään tasaisesti tai menettämään tasapainoa Liiallinen itku, Muutokset syömiskuvioissa Muutokset nukkumiskuvioissa; ja / tai

Kun lapsi on vanhempi, hän voi kokea joitakin samoja TBI-oireita kuin aikuiset, joihin voi kuulua

Hämmennys tai sumuinen tunne Huimaus Korvaaminen; Pahoinvointi ja / tai oksentelu, Slurring-puhe Poistunut ulkonäkö; ja / tai Yleinen väsymys

Aina kun lapsi kokee pään vamman, riippumatta siitä, onko lapsella merkkejä aivotärähdyksistä, American Academy of Pediatrics (AAP) suosittelee vierailua lääkäri määräämään oikean lievän traumaattisen aivovamman hoidon. Jos lapsesi kärsi pään vamman, sinun pitäisi puhua aivovamman asianajajaan lapsen oikeuksien määrittämiseksi.

About admin

Check Also

Preparing Your Teenager to Drive – Our Top Teen Driving Tips

Make sure your teen is ready for the wheel by avoiding the disruption If your …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *