Home / Car accident lawsuit / Beware of Nursing Homes That Are on the Florida Watch List

Beware of Nursing Homes That Are on the Florida Watch List

Voittoa tavoittelematon tutkimustoimisto ProPublica ylläpitää myös ajan tasalla olevaa, hakukelpoista ja käyttäjäystävällistä verkkosivustoa Hoitokodin Tarkasta joka kerää ja järjestää tietoja ja tarjoaa työkaluja hoitokodeissa, myös Floridassa. Tämä ei ole vain fantastinen itsenäinen työkalu Floridassa sijaitsevien hoitokodeiden tutkimiseen, vaan voit myös käyttää sitä kaksinkertaisesti tarkistamaan FAHCA-sivustolla esitetyt tiedot. Erityisen hyödyllistä on, että ProPublica arvioi itsenäisesti sen listatut hoitokodit, linkit hoitotyön kotiraporttiin Medicare.govilta ' s Vertaa verkkosivustoa ja sijoittaa koteihin vakavista raportoiduista puutteista, maksetuista sakoista ja täytäntöönpanotoimista

Kun olet kaventanut haun yhteen tai muutaman hoitokodin, sinun pitäisi myös tutustua verkkotuomioistuimen tietueisiin sen maakunnan osalta, jossa laitos sijaitsee. Toisin kuin monet valtiot, jotka ovat jääneet jälkeen digitaaliseen aikakauteen, Florida laittaa huomattavan määrän oikeudenkäyntiasiakirjoja verkossa ja saa ne saataville ilmaiseksi. Tämä tekee suhteellisen helpoksi selvittää, onko tutkimuksessasi olevalla hoitokodilla kirjaa siitä, että hänet haastetaan ja / tai ratkaistaan ​​entisten asukkaiden vaatimuksia.

Esimerkiksi Sarasotan piirikuvernöörin etsinnässä ' s ClerkNet 3.0 -verkkosivusto Beneva-järvet paljastaa, että kaksi oikeudenkäyntiä hoitokodin huolimattomuus jätettiin Beneva Lakes Healthcare- ja Rehab-keskukseen vuodesta 2010 alkaen. Tietenkin sinun ei pitäisi välttämättä päätellä, että laitos on vaarallinen siitä, että se on ollut haastettu aiemmin. Löytetyt oikeustietueet voivat kuitenkin antaa sinulle hyödyllisiä tietoja, jotka auttavat sinua valitsemaan tai poistamaan kotisi rakkaasi.

Jos epäilet hoitoa hoitotyön kotona

Yllä olevat resurssit voivat auttaa sinua vakuuttamaan, että hoitokoti antaa rakkaasi hyvän hoidon. Mutta ne eivät ole työläisiä. Jopa kaikkein täydellisin tieto laitoksesta ei ole takaa tulevista väärinkäytöksistä. Huolimattomuus, joka vahingoittaa asukasta, voi tapahtua jopa parhaimmillaan.

Jos epäilet, että rakkaasi on loukkaantunut tai kärsinyt huonosta kohtelusta Floridan hoitokodissa ] tai avustava asuinrakennus, tässä on muutamia toimia, joita voit toteuttaa suojellakseen heitä ja heidän oikeuksiaan.

Arvioi tilanteen vakavuus ja reagoi asianmukaisesti. Jos uskot väärinkäytösten jatkuvan ja rakkaasi on vaarassa, siirtää ne pois kotoa mahdollisimman pian ja harkitse lainvalvonnan varoittamista. Toisaalta jos ' ei näytä olevan välitön vaara, kerätä mahdollisimman paljon tietoa rakkaasi ' s loukkaantuminen tai ilmeinen omahoito auttaa ratkaisemaan, onko rakkaasi siirrettävä.

About admin

Check Also

Safely Sharing the Road with Semis

crashes ] Heavy trucks were carried along the roads of Florida in 2017. About 500 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *