Home / Accident attorney / Settlement Process and Timeline for NJ Car Accidents Injuries

Settlement Process and Timeline for NJ Car Accidents Injuries

Francis M. Smith

Vakavan auto-onnettomuuden jälkeen voi usein tuntua, että normaali elämäsi on tullut kiristys pysähtyy: voit viettää aikaa sairaalassa, kun vammat on diagnosoitu ja hoidettu, ja et ehkä voi palata töihin heti sen jälkeen, kun olet vapautunut. Vielä pahempaa, vammojenne kipu voi tehdä joka hetken venytys viikoksi tuskaa, liikkumattomuutta tai epämukavuutta. On kuitenkin olemassa useita tapoja, joilla aikaa jatkaa rullata pysyvästi – laskuja ei pysäytä, kun et pysty työskentelemään, ja vahingonkorvausvaatimuksen hallinnolliset määräajat lähestyvät. Selkeästi ymmärrys väitöskehysprosessista voi auttaa sinua välttämään sen, että mahdollisuus vahingoittaa tasapuolisesti vammojasi on sormesi läpi.

 nj-auto-onnettomuudet-vammat "src =" https://cdn2.hubspot.net/hub/204663/file-535028779.jpg?width=300&name=file-535028779.jpg "/> Tärkein määräaika vammautumissuunnitelmassa on <a href= vanhentumisaika . Tämä on ajanjakso, jonka New Jerseyin osavaltiolla on oikeus harjoittaa oikeudenkäyntiä, ja henkilövahinkoasioissa tämä pituus on kahden vuoden kuluttua onnettomuuspäivästä Tämä on kova määräaika, mutta on olemassa joitakin poikkeuksia. Alaikäisellä ei ole mahdollisuutta hakea vaatimusta omasta puolestaan, joten vanhentumisaika tapauksissa, joissa kantaja on lapsi, ulottuu kunnes kahden vuoden kuluttua loukkaantuneiden nuorten 18-vuotiaasta. (Huomioi, että tätä laajennusta ei sovelleta alaikäisten vanhempien korvauksiin liittyviin vaatimuksiin, kuten vahingonkorvausvaatimuksiin tai sairauskulujen korvaamiseen vahingon kärsineelle lapselle.) Jos laiminlyönti vastaaja on valtion työntekijä tai virasto, on lisäksi määräaikoja: ilmoitus vaatimus on jätettävä 90 päivän kuluessa saadakseen korvauksen mistä tahansa New Jerseyn osavaltiosta tai kunnallisesta elimestä.

Oikeudelliset määräajat eivät ole ainoa tekijä, joka vaikuttaa vaatimuksesi aikatauluun. Nämä määräajat vaikuttavat sinun kykyisi nostaa kanteen, ja useimmat vahingotapahtumat ratkaistaan ​​ -sopimuksen ulkopuolella tuomioistuimen ulkopuolella. Kuitenkin haastehakemus osoittaa vakuutusyhtiölle, että olet vakavasti oikeudenmukainen korvaus, ja tuomioistuimessa on vaihtoehto, jota sinun on säilytettävä siinä tapauksessa, että selvitysneuvottelut epäonnistuvat. (Todellisuudessa useimmat vakuutusyhtiöt pakottavat sinua haastamaan kieltäytymällä tarjoamaan oikeudenmukaisen ratkaisun ennen vanhentumisajan umpeutumista.) Asiamies voi toimittaa oikeudenkäyntiasiakirjasi pelkästään säilyttämään oikeutesi ennen kuin vanhentumisaika lakkaa olemasta aktiivinen vakuuttamaan vakuutusyhtiö sopia oikeudenmukaisesta ratkaisusta.

Ennen kuin asianajaja voi aloittaa selvitysprosessin vakuutusyhtiön kanssa lähettämällä alkuperäisen korvausvaatimuksen, hänen on tiedettävä vahingonkorvausvaatimuksenne arvo, joka ei tule näkyviin, ennen kuin olet saavuttanut maksimaalisen lääketieteellisen parannuksen – toisin sanoen, kun olet parantunut kokonaan tai olet toipunut täysin niin kuin todennäköisesti olette. Joillakin vakavilla vammoilla on pitkäaikaisia ​​tai pysyviä vaikutuksia, kuten kipua, arpeutumista, liikkumavaraa tai vaikeampaa vammaa. Nämä ongelmat saattavat vaatia jatkokäsittelyä tulevaisuudessa, mutta yleensä ne mahdollistavat väliaikaisen helpotuksen tai estävät oireiden pahenemista, eivätkä ne paranna pysyvää parannusta. Vain kun olet saavuttanut tämän palautustason, että lääketieteellisestä hoidosta aiheutuvat kustannukset voidaan todeta, mukaan lukien odotettavissa olevan tulevan hoidon kustannukset.

Kun tämä asianomistaja on saanut nämä tiedot, ja hän on kerännyt lääketieteelliset tiedot ja kaikki siihen liittyvät laskut, hän voi määrätä lääketieteellisen hoidon koko laajuuden ja käyttää näitä tietoja alkuperäisen kysynnän lähetä vakuutusyhtiölle puolestasi. Tämä on ratkaisun avausprosentti  NJ Auton vakuutusten ostajien opas "src =" https://www.franksmithlaw.com/hs-fs/hub/204663/file-399105957-gif/images/Buyers -Guide.gif neuvotteluprosessi; Seuraavaksi vakuutusyhtiö arvioi väitteen, tutkii todistusaineiston, jonka asianajaja on lähettänyt todistamaan vammat ja tappiot, tekijä omassa tutkimuksesssa ja laatimaan vastauksen. Todennäköisesti tämä vastaus on huomattavasti alhaisempi vasta-tarjous. Älä lannistu tästä; se on yksinkertaisesti neuvottelutapa. Vakuutusyhtiö ei halua maksaa sinulle enempää kuin luulisi voivansa päästä pois – mikä tarkoittaa yleensä, että se ei vaaranna oikeudenkäyntiä tuomioistuimessa. Mahdollisuus vahingonkorvauksen tekemiseen tuomariston päätöksenteossa on joskus tarpeeksi, jotta vakuutusyhtiöt pääsevät yhtäkkiä paljon kohtuullisemmiksi neuvottelupöytään. Itse asiassa kolme tavallisinta ratkaisua siirtokuntien onnistumisesta on silloin, kun oikeudenkäynnin aloittamista koskeva paperityö jätetään ensimmäisen kerran, kun oikeudenkäynnin löytövaihe päättyy esitutkintakonferenssissa ja välittömästi ennen oikeudenkäynti on alkamassa. Muista, että voit sopia sovintoratkaisuista milloin tahansa ennen kuin tuomaristo tekee asiasta päätöksen, vaikka oikeudenkäynti alkoi. Oikeudenkäynnin jättäminen ei estä sinua asettumasta; se vain säilyttää oikeutesi ja osoittaa vakuutusyhtiölle, että tarkoitat liiketoimintaa.

tai soita minulle 908-233-5800 Jos olet tai rakastettu on loukkaantunut vakavassa onnettomuudessa, ota yhteyttä ilmainen kuuleminen.

 nj-auto-onnettomuudet-vammat "src =" https://www.franksmithlaw.com/hs-fs/hub/204663/file-1079705135-png/images/map .png

About admin

Check Also

Beware of the Dog – Horse – Cow, or any animal!

Henkilövahingot Väitteet johtuvat usein eläinten aiheuttamista loukkaantumisista, kun voidaan osoittaa, että olennon omistaja tai pitäjä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *